Sökexperten –    AdWords byrå

Vill du börja annonsera på Google eller är du inte nöjd över ditt nuvarande resultat? Ta hjälp av Sökexperten! Vi är en certifierad AdWords byrå i Stockholm med kunder i hela Sverige. Vi ökade en kunds försäljning med 75% – låt oss hjälpa dig också!

Image module

Informationen som anges ovan delas inte med tredje part. Fyll i ditt telefonnummer i meddelandet om du önskar kontakt via telefon.

Image module
+65% fler klick
+90 högre klickfrekvens
-20% lägre kostnad

Din samarbetspartner på Google

Vi anser att företag som anlitar byråer endast ska betala för resultat. Därför ställer vi hårda krav på oss själva att leverera det som våra uppdragsgivare önskar. För oss är det en självklarhet att arbeta transparent och ge våra kunder full insyn i processen samt full kontroll över budget.

Vi är en byrå du kan lita på!

Image module
Pricing list
Google AdWords
Pricing list
Google Shopping
Pricing list
Google Analytics

Certifierade AdWords-experter

Partner-märket tilldelas till dem som har visat enastående kunskaper. Vi är stolta över att få vara certifierade av Google.

Vad är Google AdWords?

AdWords är Googles annonseringssystem där annonsörer betalar för att synas på vissa sökord i Googles sökresultat. Detta är det mest effektiva sättet att nå sina kunder.

Att komma igång med Adwords enkelt. Att nå verktygets fulla potential är desto svårare. För många företag blir AdWords en dyr investering utan önskvärt resultat. Därför finns Sökexperten. Vi är en byrå som är specialiserad på sökmotorannonsering med AdWords.

Läs mer om AdWords
Image module
Vi jobbar med fokus på lönsamhet

Inget företag är det andra likt, därför bör inte AdWords-kontot heller vara det. Vi skräddarsyr annonseringen till din målgrupp för bästa möjlig resultat. När vi arbetar med ditt AdWords-konto utgår vi från 5 olika steg:

 • Analys
  En grundlig analys av relevanta sökord, din målgrupp och landningssidor gör att vi kan planera en strategi som träffar rätt personer med rätt annons.
 • Kampanjstruktur
  En korrekt kampanjstruktur byggs utifrån ditt utbud av produkter/tjänster. Vi grupperar sökord och skriver relevanta annonser med högt kvalitetsresultat.
 • Underhåll och optimering
  En AdWords-expert arbetar kontinuerligt med att optimera dina kampanjer för att säkerhetställa relevant trafik och, framför allt, konverterande trafik. Relevanta sökord läggs in, annonser skrivs, irrelevanta sökord sållas bort, A/B tester genomförs och mycket mer.
 • Rapportering
  Du får månadsrapporter där de viktigaste KPI:erna redovisas (besökare, konverteringar, kostnad-per-konvertering, klickfrekvens och mer.
 • Utbildning
  Om du eller en anställd vill lära sig att göra enkel optimering själv så erbjuder vi skräddarsydd utbildning som formas efter er kunskap, erfarenhet och mål.
En av våra uppdragsgivare får nu 75% i ökade intäkter genom AdWords. Är du på tur?
Säg hej till en Sökexpert
Bättre resultat
Vi är experter på AdWords och vet hur man maximerar en budget för att få så många klick som möjligt från potentiella kunder.
Inga krångliga avtal
Vi binder inte våra uppdragsgivare med långa bindningstider. Om du inte är nöjd så är det bara att avsluta samarbetet.
Personlig kontaktperson
Personlig kontakt är några av grundstenarna hos Sökexperten. Hos oss får du servicen du förtjänar.
Vanliga frågor
Vad har ni för avtal?
Vi binder inte våra uppdragsgivare med krångliga avtal angående bindningstid. Tiden för uppsägning gäller månaden ut.
Vad kostar det att komma igång?
Vi startar upp ditt konto helt gratis och tar därefter en avgift för vårt arbete på 4,200kr/månad.
Hur kan jag följa resultatet?
Eftersom du äger kontot kan du se resultat när du vill, men för att underlätta så så skickar vi en månadsrapport med resultat och aktiviteter.
Låt Sökexperten hjälpa dig att hitta fler kunder!

Kontakta oss

Länkar

Följ oss här

Godkänd för F-skatt   |  E-post: info@sokexperten.se